Krøller

Behandlinger

Krøller 

Hos Frisør Pernilleeline tilbyder jeg klipning og styling af krøllet hår i Sorø og Høng.

Individuel klipning til krøllet hår

Når du skal have klippet dine krøller, er det vigtigt at komme med tørt hår, sådan at jeg kan se hvordan hver enkelt krølle vil selv. Derfor må du ikke have haft en børste igennem, men meget gerne style det som du plejer. En krølleklipning foregår i tørt hår og hver enkelt krølle bliver klippet, på den måde har vi bedre kontrol med håret og kan opnå den ønskede frisure. Derfor er en krølleklipning aldrig ens og hvis du glatter håret ud, vil du opleve at det er uens da det er krøllerne der har bestemt klipningen.

 

Produkter til krøllet hår

Jeg vil til hver en tid anbefale at følge Curly Girl metoden, der man opnår den rette mængde fugt som krøller elsker! Det er produkter der er uden silikone, sulfat og alkohol da dette kan virke udtørrende i håret. Vælg derfor altid produkter der er Curly girl godkendt! Sådan nogle kan man finde hos mig. Jeg forhandler mærket Davroe Curlique samt Idhair Curly xclusive, som begge er godkendte mærker.

Hvad er Curly girl metoden?

Curly Girl metoden handler om at man giver sit krøllede hår den rette pleje og dermed opnå det smukkeste resultat. Det anbefales at co-wash som er at balsamvaske sit hår, for at bevare fugten i håret samt tilfører mere fugt. Nogle synes at hovedbunden bliver fedtet og til det er der lavet en low pop shampoo, som er sulfatfri. Man skal helt undgå silikone i sine produkter, da det lægger en hinde der forhindrer fugten i at trænge ind i håret.

Hvordan skal jeg vaske det krøllede hår?

Første og fremmest skal du gøre op med dig selv om du kan lide at balsamvaske det eller du skal bruge en low poo shampoo. Dernæst kommes der en plejebalsam i længderne. En plejebalsam kan være enten fugt- eller proteingivende, det minimere krus og gør krøllerne mere medgørlige. Den skal sidde imellem 3-5 min og en fordel vil være at redde håret med fingrene eller en bredtandet kam. Efter vask anbefales det er bruge en bomulds t-shirt eller et mikrofiberhåndklæde, for at presse vandet forsigtigt ud af håret.

Styling af dine krøller

Nogen kan gode lide at komme deres produkter i og lade det lufttørre, mens andre er mere til at bruge en softstyler. Der skal man prøve sig frem, hvad der fungerer for en. Jeg anbefaler at man efter endt vask, kommer en smule af sin balsam i spidserne og krammer den ind, så den fungerer som en slags leave-in. Dernæst skal man finde ud af hvilke produkter man gerne vil bruge, som passer til en – nogen vil blive overrasket over hvor meget produkt der egentlig skal i håret. Man kan vælge at kramme produkterne op i håret eller man kan inddele det og sno hver krølle om sin finger, på den måde bliver de mere defineret. Et protip er at brug gel i håret, da den indkapsler fugten og sørger for at krøllerne bevarer deres form i løbet af dagen. Hvis du har tykt hår kan du med fordel bruge en leave-in creme og hvis du har fint hår kan du bruge en mousse.

Priser

Krølleklip - Kort hår
550,-
Krølleklip - Skulderlangt hår
600,-
Krølleklip - Langt hår
700,-

Book en tid i dag

Book din næste klipning af krøller hos mig i dag – jeg har både klinik i Sorø og Høng. Du er også velkommen til at ringe på 41 41 04 74 eller sende en mail til pernilleeline94@hotmail.com hvis du har brug for at få skræddersyet en behandling til dig og dit hår!

Når du skal booke tid, så hellere book for meget end for lidt. Da det er mere tidskrævende at klippe krøllet hår.